Cum realizam tablourile personalizate cu harta stelelor

Cum le realizăm


Cum știm că tablourile sunt precise?
Mai multe observatoare spațiale fotografiază cerul la diferite intervale de timp, iar noi folosim catalogul stelar Hipparcos al Agenției Spațiale Europene, un catalog de înaltă precizie de stele, precum și catalogul YALE Bright Star, pentru a calcula poziția stelelor pentru orice dată sau locație.
Ingineri astronomi studiază și măsoară cu atenție pozițiile stelelor și orbita  Pământului în jurul soarelui și cu ajutorul matematicii este posibil să se calculeze ce stele au fost deasupra oricărei locații de pe Pământ în orice moment din timp!


Dacă evenimentul special a fost ziua?
Nici o problemă! Acest lucru nu trebuie să te îngrijoreze. Deși nu le putem observa cu ochiul liber datorită Soarelui, stelele sunt acolo în permanență și strălucesc la fel de puternic în orice moment.


Cum o putem personaliza?
Pentru fiecare dintre tipurile de tablou Premium Design sau Premium Colors, poți alege una dintre temele prestabilite, sau ne poți contacta pentru o personalizare a acestora.


Mesaj
Puteți introduce și vizualiza în timp real cum va arăta mesajul dumneavoastră personalizat. Puteți alege fontul, dimensiunea și culorile textului.

Data evenimentului și locația
În câmpul Locație poți introduce numele localității sau, dacă dorești un grad și mai ridicat de precizie. ne poți lăsa adresa exactă sau denumirea locației, iar specialiștii Cielo se vor ocupa de identificarea coordonatelor și crearea hărții tale.

Coordonate
Specialiștii Cielo se vor ocupa de identificarea coordonatelor locației tale. Poți alege dacă acestea vor fi sau nu afișate.

Margini și chenar
Tot în privința design-ului puteți personaliza și modelul marginilor tabloului și chenarului în care este încadrată harta.

Se poate o dimensiune mai mare?
Da. Vă rugăm să ne contactați pentru dimensiuni personalizate.

Materialele utilizate
Nu facem rabat de la calitate, folosind materiale premium.

Suportul print-ului este de tip studio și reușește sa redea culori extrem de vii, rezistă foarte bine la atingere, cât până și la mediu umed. Are rezistență mecanică și este greu deformabil (își păstrează forma când este rulat).

 

Timpul de execuție este de aproximativ 2 zile lucrătoare.
Dacă aveți nevoie de produs mai repede vă rugăm sa ne contactați pentru a vă comunica dacă este posibil.

 

Livrarea
Facem tot posibilul ca firmele de curierat să nu altereze cadou tău mult dorit, astfel că:

Dacă ați ales tabloul fără ramă, acesta se va livra într-un tub-suport special pentru canvas-uri neînrămate. Dacă ați ales tabloul cu rama , acestea au protecția din policarbonat transparent, special conceput pentru display.


Dacă iți plac produsele CIELO te așteptăm pe pagina noastră de Facebook sau Instagram.

Înapoi la blog